Ιστορία

GOOD
MOOD
FOOD

 

η ιστορία μας

 

Μπορεί να φαίνεται παράτολμο για έναν επιτυχημένο σχεδιαστή ειδικών κατασκευών σε έπιπλα να αλλάζει πορεία, για μένα όμως το να κυνηγάς τα όνειρά σου είναι ζητούμενο. Έτσι, βρέθηκα πάλι στα θρανία, σε σχολή Chef, με βασικά εφόδια τον έρωτά μου για τη μαγειρική, την οικογενειακή παράδοση – ο αυθεντικός «Μερακλής» της Στοάς Σοφοκλέους με τις φημισμένες τυρόπιτες ήταν παππούς μου – και την αισιοδοξία.

Ο έρωτας λοιπόν μετουσιώθηκε σε σπουδές και μετά «ενηλικιώθηκε» στη Γαλλία.

Castel de Très Girard, La Bourgogne, Le Saint Fiacre και βέβαια το βραβευμένο με αστέρι Michelin Pré aux Clercs αποτέλεσαν σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα μου, καθώς θήτευσα υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Chefs όπως οι Jean Pierre Billoux, Stephan Galliardo, Frank Schmit, αλλά και του κορυφαίου αρτοποιού της Βουργουνδίας Patrick Fremont.

Ακολούθησε η Ελλάδα και το πέρασμά μου ως Chef σε σκάφη αναψυχής. Εκεί, δεν εντρύφησα μόνο στις γεύσεις του Αιγαίου, αλλά έμαθα να είμαι ακόμα πιο δημιουργικός. Το κυριότερο, εκεί διαμόρφωσα τη δική μου ταυτότητα.

Τη δική μου κουζίνα!

Στην κουζίνα μου, μαζί με την ομάδα μου, θέλω να σας προσφέρω άνεση, φροντίδα και δημιουργίες εμπνευσμένες από τη Μεσόγειο που θα σας γοητεύσουν, θα σας εκπλήξουν και θα σας κάνουν να έρθετε ξανά!

Σας περιμένουμε!

Chef Mihran Yaghjian